Wij zijn Libernet, JOUW lokale provider uit Altena

Wij bieden snelle, stabiele internetverbindingen voor een eerlijke prijs, ZONDER kleine lettertjes en addertjes en dat doen we al sinds 2012.

Werkelijke snelheden tot 1 Gigabit

Maar, heb je dat nodig?
In de meeste gevallen worden internetverbindingen ‘overboekt’ (gedeeld met overige klanten) om ze prijzen laag te houden.

Wij kiezen er bewust voor deze ‘overboeking’ zo laag mogelijk te houden, zo heb je in de praktijk genoeg aan lagere snelheden. Omdat de snelheid en reactiesnelheid gewoonweg constant is.

Premium Internet

Ons netwerk zit zo in elkaar dat we in veel gevallen dicht bij de ‘bron’ zitten, bijvoorbeeld dicht bij Google, Instagram, Facebook. Maar ook NPO, Viaplay en andere veelgebruikte diensten.

Ondersteuning

Juist in de huidige tijd is internet toegang onmisbaar, wanneer er een probleem is wil je het vertrouwen hebben dat je snel weer online kunt.

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een APP, een Statuspagina en een SMS dienst (later dit jaar beschikbaar) houden we je op de hoogte van een eventuele storing.

600+

Klanten

100+

Gbps Capaciteit

10

Jaar actief

Al je apparaten online

Zonder bufferen kijken naar video’s, online vergaderen en online werken.

Onze verbindingen zijn uitermate geschikt om gebruik te maken van online diensten. Onze apparatuur staat in NikHef Amsterdam, HET internet knooppunt van Europa. Dit biedt ons de mogelijkheid om heel dichtbij diensten als NPO, Facebook, Instagram, Microsoft, Google etc. te staan… en dat merk je!

Ondersteuning op elk moment van de dag.

Ondervind je problemen of heb je vragen?
Je kunt ons Whatsappen op 085-9021012, overdag tijdens kantoortijden zijn we daar ook telefonisch op te bereiken.

Verder kun je ook mailen naar support@libernet.nl . We helpen je graag!

Waarom Libernet?

Premium internet diensten

Premium wifi router

Lokale kleinschalige provider